Logó
Képzések
Éder Márta
Éder Márta
Tanító, gyógytestnevelő, gyógypedagógus, szakértő, szaktanácsadó
Tanulók
47
Elérhetőségek
Mobil: 306574162
Telefon: 306574162
Cím: Magyarország, Tapolca
Email: edermarti1977@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: tanító magyar nyelv és irodalom műveltségi területtel, gyógytestnevelő, gyógypedagógus tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirány, mesterpedagógus, oktatási szakértő, szaktanácsadó
Oktatási területek: általános iskola
Munkahely: Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Székhelyintézmény

Bemutatkozás

Éder Márta vagyok, 1999 óta pedagógusként dolgozom. Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim is egyben, s elhivatottságomat talán ennek köszönhetően sikerül megőriznem. Két gyermek édesanyjaként nap mint nap látom a generációs különbségeket, sajátosságokat, s tudom, hogy a szülők, a pedagógusok, a munkaadók mind-mind küzdenek az ebből adódó kihívásokkal. Ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy gyermekeink sincsenek könnyű helyzetben, ha velünk szeretnének szót érteni, sőt, a mi elvárásainknak kell megfelelniük, s netalán még nekünk is kell dolgozniuk... Tudom, hogy mennyire nehéz nyitnunk a digitális világ felé, én is csak pár éve cseréltem le a gombos telefonomat nagyfiam unszolására.... nem bántam meg. :)

Támogatom a digitális eszközökkel kiegészített oktatást, és hiszem, hogy nekünk pedagógusoknak kiemelt feladatunk az, hogy a gyerekeinket megtanítsuk, hogyan ruházzák fel értelemmel okos eszközeiket. El sem tudom (és nem is akarom) képzelni, mi lenne, ha ezt nem tennénk, és csak az álhírek, a média nyomása, a fény/villogás/csillogás árnyékában nőnének fel a diákjaink, akik a vrtuális világban tudnának csak létezni. 

Képzéseimmel segíteni és bátorítani szeretném azokat a pedagógusokat (és akár szülőket), akik nem tanulták ugyan az IKT eszközök használatát, de belátják, hogy ez mennyire fontos az oktatásban is. Kurzusaimat jó szívvel ajánlom kezdő IKT-használóknak, ugyanis mindig is azt vallottam, hogy az egyszerű és nagyszerű megoldások a legoptimálisabbak mindenki számára.

Számtalan pedagógus konferencián vettem részt, ahol akár találkozhattunk is,így esetleg hallhattál tőlem már előadást a témában. Több pályázatban szakmai vezetőként igyekszem segíteni a fenti célokat, illetve országszerte folyamatosan tartok pedagógus képzéseket is. 

Nyugodtan vágj bele, szerintem nem bánod meg!

Nincsenek kurzusok.