Logó
Képzések

Gyakran ismételt kérdések

Ki tudom próbálni a tanulást vásárlás előtt?

A lehető legtöbb információt a rendelkezésedre bocsátjuk a tanfolyamok adatlapján, ahol a promóvideótól kezdve, a szöveges bemutatáson és a kurzus tematikáján át, egészen a hallgatói értékelésekig, bármit elérhetsz. Sőt, bizonyos leckékbe még beiratkozás előtt is bele tudsz majd nézni, mintha egy nyílt napon beültél volna egy tanórára.

Regisztrálnom kell a beiratkozáshoz?

Igen, hiszen majd a beregisztrált felhasználói fiókod alapján tudunk legközelebb is beazonosítani, hogy te már megvetted a kurzust. Így tudjuk bárhol, bármikor a rendelkezésedre bocsátani a tananyagokat.

Hogyan tudok regisztrálni?

Végtelenül egyszerűen. A bejelentkezés oldalon tudsz Facebook vagy Google fiókoddal, vagy egyszerűen a vásárlás közben az e-mail címed megadásával regisztrálni.

Mikor kapok hozzáférést?

A beiratkozást követően rögtön meg is kapod a hozzáférést az online képzésekhez.

Hogyan érem el az online képzéseket?

Ahogy a nevében is benne van, online. Az online képzéseket a prosuli.webuni.hu rendszerében fogod tudni elérni.

Mennyire nehéz használni a Webuni rendszerét?

Inkább kérdezd úgy, hogy mennyire egyszerű használni!? A Webuni rendszerét már több, mint 30.000 tanuló használja gondtalanul nap mint nap, a tizenévesektől egészen a nyugdíjasokig. Neked sem lesz gondod vele! Ha valahol mégis elakadnál, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu e-mail címen!

Mindez mennyi adatforgalmat igényel?

Ez nyilván tartalomfüggő, a legnagyobb adatforgalmat a videók igényelhetik, de ezeket is igyekeztünk a legoptimálisabb módon konvertálni, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat vegyék igénybe.

Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat

A reszponzív design-nak köszönhetően bármilyen okoskészülékről eléred az online nyelvvizsga tanfolyamokat, akár okostelefonról, vagy tabletről is.

Mobilalkalmazás is van hozzá

Természetesen van! A Webuni iOS mobilalkalmazását le tudod tölteni az AppStore-ból: %s. Az Android-os verzió pedig fejlesztés alatt áll, arra még egy picit sajnos várnod kell.